Forum o forum

Forum o forum

SzukajSzukaj   Użytkownicy   Rejestracja   Wejście
Dzisiaj: 19.01.2026 - 23:58:57
Strony:  1  

Nie zdjagnozowane objawy

WiadomośćAutor

Panowie i panie,proszę o pomoc w ustaleniu przyczyny jaka wystąpiła w moim hipku po zrobieniu zawieszenia przód oraz wykonaniu zbieżności przód -tył. Odebrałem samochód od mechanika i okazało się że w trakcie jazdy nawet na delikatnych uskokach na jezdni buja całą karoserią na boki (wydaje mi się że tak od tyłu) normalnie mam odczucie jakby chciało go w pewnym momencie przestawić w poprzek.Mechanik stwierdził że zawieszenie jest zrobione idealnie i należałoby sprawdzić tylne zawieszenie bo nawet małe luzy mogą coś takiego wywoływać.Tak więc pojechałem na szarpaki i sprawdziłem żadnych luzów nie ma z przodu ani z tyłu ,hamulce sprawne,amorki sprawne.No i jestem w czarnej dupie nie wiem co innego może wywoływać takie objawy ,robić zawieszenie które jest dobre chyba bezsensu.Może ktoś z Was z czymś takim się spotkał ,a może ktoś coś zasugeruje czego szukać. Pozdrawiam golden35

Alek

Cichy obserwator

Statystyka:
25.11.23 - 19:03:59
Wiadomość # 1
RE: Nie zdjagnozowane objawy

FX 35 - rzuca na zakręcie tylko jak się skręca w lewo !!! Pozdrawiam, Grucha

----------------------------------------
[...] Treść Podpisu usunięta przez moda (Tomek).

dana

Cichy obserwator

Statystyka:
25.11.23 - 19:13:50
Wiadomość # 2

Looknij w ten temat... Może to podobny przypadek. FX 35 - rzuca na zakręcie tylko jak się skręca w lewo !!! Pozdrawiam, Grucha

----------------------------------------
HEJ ESKOWE ZIOMKI, POZDRO DLA WAS WSZYSTKICH !!!!!!!!!!!!!!!! :):):):) FILIP.:):)

filip

Cichy obserwator

Statystyka:
25.11.23 - 19:20:27
Wiadomość # 3

Dzięki za podpowiedź natomiast nie wiem czy to coś podobnego ,bo w moim hipku jadąc na wprost mam takie objawy na szarpakach nic nie wyszło,chyba że coś z tymi gumami i poduchą tylnej belki. Pozdrawiam

_Kamilos_

Cichy obserwator

Statystyka:
25.11.23 - 19:26:57
Wiadomość # 4
Strony:  1  

Administrator zabronił gościom odpowiadać na wiadomości! Aby się zarejestrować, kliknij link: rejestr

Uczestnicy

Driven by: SMF 4.22