Siemka :D Czy 3 dl'e na 83 rp to rekord? (pasek mam odcięty bo ss'y robie przez program SnagIT 9 i on tak robi ss'y ;/ ) 3 dl'e : Tu padły: 5 Elder Demonów: Tu robię lure Red HP (z boku wychodzi 6 ed :D) I padły: Pozdro, Suczka. @down Pisałem że ss'y robie programem SNAGIT9 weź zobacz jak to Działa :) a potem komentuj. @2x Down Biłem 1, wyszedłem trochę do góry i doszły 2 :) @3x Down To lH tu nie można?
albo one na poczatku juz mialy reda albo bot. Takie jest moje zdanie.
---------------------------------------- Prowadzę sklep internetowy, oferuję min. nadruki reklamowe oraz miary stolarskie w nowych lepszych cenach. Zapraszam.
Albo Light hack albo bot, innego nie mam wytłumaczenia na to.
---------------------------------------- Hej! Mam na imię Marek. Jestem tu bezapelacyjnym laikiem, jednak mam w zamyśle stale uczestniczyć, w życiu niniejszego wortalu.
Wiesz pisales ze zdjecia robil jakis tam program i ucial pasek, ale od kiedy programy do zdjec ucinaja paski nierowno? Tzn. ze widac kawalek. Pozatym poprzez bieganie to ja 240 rp ubilem 3 monstery skele wiec z bieganiem to zaden wyczyn. No ale niech bedzie GiE ZeT @up Lh daje tylko swiatlo wiec raczej bot ;D @ Wiem ze tu licznika nie ma ale edytuj posty. Lepiej bedzie wygladac.
Dla mnie to wyczyn nie jest :> Jak bym wiedział że to wyczyn to bym Xalanem (wtedy 55lv) Sollnołem 3 eldery :* Potem 65 to 5 Poszło przez lurowanie i wszystkie pokonałem Bez technik góra dól itp ;> Ale mi cb Żal :< szkoda że nie wiedziałem że to wyczyn :P A tak w ogóle Gratz bota XDD
Ty móii nobasQ ;* gZ :o:eek: <suczasuczasuczasucza>
---------------------------------------- Canal+: Nowy Comfort+ Canal+ Filmbox HBO Polsat Box: L + Eleven + PSP PlayNowTV: Pakiet Extra III APV Rostelecom III Disney+ III SkyShowtimeIII MAX