Mmm... :< Wybacz lecz bot jest na 99%. Wiem ponieważ sam używałem botów. Mmm... Po 1. Lh? ;> Tak w ogóle jedna reka nie da sie manasować :P >.< No to tak. Nie chclałes manasków pokolei? ahsuahsua! I na 1 screenie to widać.Wiesz jak? ;> Wypiłes/as 2 Manasa dla zmyły. Potem gdy manas sie regenerował wypiłes kolejne 6 i była zmyłka ;> po 2. Pasek nie równo odcięty. Jak to robi Wosso. Nie pozdrawiam bo z Botem. :> Jesli chodzi o Dl'e to 1 dl jebie ci combo i zostajesz z 100hp. 3x Combo dl = 165 ek dead Pzdrr :* #Edit :
taaaa... jak pallkiem sie bawilem w rezanie hp latarnia wpadalem to sie za mna ciagnely demon lordy zawsze z 2 erexy zostawaly na redzie / yelowie i duzo osob tak robi... wystarczy ze czopek przyjdzie i zrobi ss :) albo biegasz i nie bijesz a dl'e tak mocno bija siebie nawzajem ze szybko popadaja ;] co do demonow w ogole zal bo uciety pasek krzywo zal...gowno nie wyczyn ;] @sepacz skoncz ... nie piedol ze nie bot bo to bot a te tlumaczenie "1 reka vita kciuk biegasz" to akurat sciagles odemnie ja sie tak zawsze tlumaczylem a to gowno prawda bo nie mogla by biegac po ukosach wiec pzdr... ps. nie wiem na chuja ci 2 tarcze skoro to i tak gowno daje ;] tak jak bys mial jedna :) nawet na tibia.pl bylo to opisane (na tibi 7.6) :) juz lepiej by bylo z knifem+shield biegac ale rob jak chcesz shAUsHAS
nawet jesli bot, to chuj? umie uzywac i tyle :q te Visan, Ty pewnie byś z botem padl : \ btw. jakby Suczka chciała to by ten ss z calym paskiem dala i by byl pusty pasek, bez bota, i tak pewnie byscie plakali ze bot znajac was ;